Interactieve bijeenkomst 11 mei

OPENBARE BIJEENKOMST '4 LANDGOEDEREN OP DE HELLING'

Interactieve bijeenkomst over herinrichting Talsmalaan
Datum: donderdag 11 mei a.s.
Aanvang: 20.00 uur (zaal open 19.30)
Locatie: Concertzaal Oosterbeek, Rozensteeg 3     
Entree: gratis toegankelijk

Graag nodigen wij u uit voor een nieuwe interactieve bijeenkomst op donderdag 11 mei in Concertzaal Oosterbeek. Dorpsplatform Oosterbeek, Stichting Ruimte Denken en Vrienden van Park Hartenstein organiseren dan een vervolgavond over de herinrichtingsmogelijkheden ten behoeve van nieuwbouw en parkherstel voor het gebied ter weerszijden van de Talsmalaan.  Aan u de vraag om dan te reageren op een aantal bijgewerkte voorstellen en uw voorkeur uit te spreken welke variant u het meest en het minst aanspreekt. De uitkomst van deze avond wordt dit voorjaar aan de gemeente aangeboden als stedenbouwkundige visie voor de Talsmalaan.

 
De drie organiserende partijen namen in 2015 het initiatief om samen met betrokken bewoners, bedrijven en maatschappelijke organisaties een integrale visie op hoofdlijnen te ontwikkelen voor de vier landgoederen in Oosterbeek. Hun uitgangspunt daarbij: de Hemelse Berg, Laag Oorsprong, de Pietersberg en Park Hartenstein vormen één samenhangend geheel. Bij ontwikkelingen in deze gebieden moet de gezamenlijke landschappelijke en cultuurhistorische waarde leidend zijn.
 
In vervolg op de openbare bijeenkomst van 16 maart jl. en de reacties naar aanleiding van de presentaties die avond, staat op 11 mei opnieuw de herinrichting van het gebied van de voormalige Pieter Reijenga-mavoschool centraal. Ditmaal zullen er zes inrichtingsvarianten aan de orde komen: vier voorstellen met woonappartementen tot maximaal drie bouwlagen en twee voorstellen met laagbouw met multifunctionele bestemmingsmogelijkheden (vanaf ma. 8 mei in te zien op de website: www.landgoederenopdehelling.nl).  
Wederom een belangrijke avond om invloed te kunnen uitoefenen op toekomstig aanzien en gebruik van dit gedeelte van Oosterbeek. Moderator Marlies Leupen begeleidt de interactie met de zaal om uw voorkeur(-en) in dezen vast te stellen.

zoeken

 

Buurtwandelingen en vergaderingen 2017

13 juni

openbare vergadering

 

Agenda

Januari 2018
Z M D W D V Z
31 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31 1 2 3
joyetech, ego sigaralar erotik malzemeler realistikmanken