Buurtwandelingen

Beste bewoners en ondernemers,
Het dorpsplatform Oosterbeek nodigt u uit om mee te praten over uw buurt tijdens een buurtavond op woensdag 22 mei vanaf 19.00 tot uiterlijk 21.30 uur.
De avond start bij het voormalig hotel Dreijeroord. Het toekomstige zorgechtpaar is vanavond aanwezig om u te informeren over de bestemming en voortgang va het nieuwe gebouw. (Gastenhuis Oosterbeek https://hetgastenhuis.nl/vestiging/oosterbeek/ )  Daarna wandelen we door de buurt, waarbij we aandacht besteden aan activiteiten, wetenswaardigheden en ontwikkelingen in de omgeving. We zijn daarbij benieuwd naar uw mening over onderwerpen, die u van belang vindt. We sluiten de avond af in de ontmoetingsruimte van zorgcentrum Felixoord . Mocht u echter net in staat zijn aan de wandeling deel te kunnen nemen, dan bent u ook hartelijk welkom aan het eind van de wandeling om met ons mee te praten in Zorgcentrum Felixoord. Wij verwachten daar om ongeveer 21.00 uur te zijn. Bij een kop koffie, thee of fris blikken we terug op de wandeling. U wordt hier op de hoogte gebracht van de laatste ontwikkelingen rond Felixoord en van uit het sociaal  team vertelt Peter Bosman van “Renkum voor elkaar”  over “eenzaamheid” .
Programma
19.00 - 19.20 uur : Start bij voormalig hotel Dreijeroord.
19.20 - 20.45 uur : Wandeling door de buurt
20.45 - 21.30 uur : Afronding de ontmoetingsruimte van zorgcentrum Felixoord.
Waarom een buurtavond?
Het dorpsplatform organiseert jaarlijks enkele buurtavonden, omdat we graag in contact komen met de inwoners over hun leefomgeving. Ideeën en knelpunten die tijdens de wandeling aan het licht komen, kunnen er toe leiden, dat wij hier samen met u mee aan de slag gaan. Bijvoorbeeld door een werkgroep te vormen, die bestaat uit buurtbewoners en enkele leden van het dorpsplatform.
Zijn er zaken die direct opgelost moeten worden, bijvoorbeeld een gat in de weg, dan kunt u contact opnemen met de Servicelijn van de gemeente Renkum: T (026) 33 48 111,
Melding openbare ruimte via online formulier Melding openbare ruimte:  https://www.mijn-melding.nl/renkum_/viewer.php
 Als u niet bij de wandeling aanwezig kunt zijn, verzoeken wij uw opmerkingen of vragen per e-mail ons kenbaar te maken.
De buurtavond is aangekondigd op de website van het dorpsplatform (www.dorpsplatformoosterbeek.nl) en/of van de gemeente Renkum (www.renkum.nl), zodat ook andere geïnteresseerden aanwezig kunnen zijn.
Middels www.facebook.com/dorpsplatformoosterbeek wordt de buurtavond ook bekend gemaakt.
 
Buurt
 
Verslag
Van de buurtavond wordt een beeldend verslag en een actielijst gemaakt. Deze staan gepubliceerd op de website van het dorpsplatform Oosterbeek.
Wie zitten er in het dorpsplatform?
Het dorpsplatform bestaat uit betrokken en actieve bewoners uit Oosterbeek. Bij de buurtavond zijn de gemeente, de politie, welzijnsorganisatie Renkum voor Elkaar, (evt.) woningcorporatie Vivare en veelal ook raadsleden vertegenwoordigd. In het dorpsplatform zijn de lijnen kort en wordt vaak snel resultaat geboekt.
Iets voor u?
Het dorpsplatform is altijd op zoek naar betrokken buurtbewoners. Bent u die persoon, of wilt u eerst meer informatie? Dan kunt u contact opnemen per e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . Als u op de hoogte wilt blijven van de activiteiten van het platform, verzoeken wij uw e-mailadres aan ons door te geven.
Namens het dorpsplatform Oosterbeek,
Albert Smit voorzitter  
Organisatie buurtavond :
Fedde Makkinga
Hans Jonker
Sjoerdtje Poutsma-Adema
 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De volgende buurtwandeling is in de buurten a.s. Weten welke straten dat zijn? Zie de buurtindeling op deze website.

zoeken

 

Buurtwandelingen en vergaderingen 2019

Openbare vergadering

13 juni 2019 - 20.00 uur

De Klipper

joyetech, ego sigaralar erotik malzemeler realistikmanken